Herstel, ontspan en versterk

De massages van Chockdee

BEHANDELING

Thaise Oliemassage

De oliemassage is een geweldige manier om te ontspannen, de spieren los te maken, spierknopen te verwijderen, alle opgebouwde stress kwijt te raken en de hoofdpijn te laten verdwijnen.
BEHANDELING

Thaise kruidenstempel massage

Bij de kruidenstempelmassage gebruikt de masseuse warme kruidenbuiltjes, die bestaan uit reinigende, activerende en ontspannende kruiden uit Thailand. Daarmee activeert de masseuse de bloedcirculatie en worden uw spieren soepeler. De combinatie met een oliemassage van uw rug, schouders en hoofd geven ultieme ontspanning.
BEHANDELING

Traditionele Thaise Massage

Bij de traditionele Thaise massage draagt u gemakkelijk zittende Thaise kleding die wij verstrekken. De Thaise massage is vrij stevig. Door de combinatie van rustige bewegingen en acupressuur, begeleide strekoefeningen, massage en reflexologie stimuleert de masseuse de energiebanen in uw lichaam.
BEHANDELING

Thaise Voetreflexmassage

De voetmassage maakt onderdeel uit van de traditionele Thaise massage en is gebaseerd op de voet-reflexologie. De masseuse gebruikt haar handen en drukpuntstokjes. Dit verbetert de bloedsomloop in uw voeten en benen én stimuleert een goede werking van uw organen. Deze massage heeft een rustgevende, therapeutische werking.
MorgenInternet