Herstel, ontspan en versterk

De massages van Chockdee

Relaxen start hier

fb in trip youtube
BEHANDELING

Thaise Oliemassage

Bij de oliemassage gebruikt de masseuse speciale essentiële oliën. Deze zijn persoonlijk door ons in Thailand geselecteerd. De oliemassage is zacht therapeutisch en geeft rust en ontspanning. Het versterkt uw immuunsysteem en bloedcirculatie, laat hoofdpijn en stress verdwijnen én zorgt dat u heerlijk slaapt. Zo komen uw lichaam en geest weer in balans.
BEHANDELING

Thaise kruidenstempel massage

Bij de kruidenstempelmassage gebruikt de masseuse warme kruidenbuiltjes, die bestaan uit reinigende, activerende en ontspannende kruiden uit Thailand. Daarmee activeert de masseuse de bloedcirculatie en worden uw spieren soepeler. De combinatie met een oliemassage van uw rug, schouders en hoofd geven ultieme ontspanning. Zo komen uw lichaam en geest weer in balans.
BEHANDELING

Traditionele Thaise Massage

Bij de traditionele Thaise massage draagt u gemakkelijk zittende Thaise kleding die wij verstrekken. De Thaise massage is vrij stevig. Door de combinatie van rustige bewegingen en accupressuur, begeleide strek oefeningen, massage en reflexologie stimuleert de masseuse de energiebanen in uw lichaam.
BEHANDELING

Thaise Voetreflexmassage

De voetmassage maakt onderdeel uit van de traditionele Thaise massage en is gebasseerd op de voet-reflexologie. De masseuse gebruikt haar handen en drukpuntstokjes. Dit verbetert de bloedsomloop in uw voeten en benen én stimuleert een goede werking van uw organen. Deze massage heeft een rustgevende, therapeutische werking.

EEN BON CADEAU DOEN?

ROUTE

MorgenInternet