Herstel, ontspan en versterk

De massages van Chockdee

THAISE MASSAGE

Bij de traditionele Thaise massage draagt u gemakkelijk zittende Thaise kleding die wij verstrekken.

De Thaise massage is vrij stevig. Door de combinatie van rustige bewegingen en acupressuur, begeleide strekoefeningen, massage en reflexologie stimuleert de masseuse de energiebanen in uw lichaam. Ook zet de masseuse handpalm-, duim- en elleboogtechnieken in om uw lichaam en geest te harmoniseren en blokkades op te heffen. Zo komen uw lichaam en geest weer in balans.

 

Bij de behandeling wordt geen olie gebruikt. De Thaise massage is vrij stevig. Door de combinatie van rustige bewegingen en acupressuur, begeleide strekoefeningen, massage en reflexologie stimuleert de masseuse de energiebanen in uw lichaam. Ook zet de masseuse handpalm-, duim- en elleboogtechnieken in. Thaise massage zorgt voor complete ontspanning en is daarmee een doeltreffend middel tegen zowel fysieke als geestelijke spanning. Het helpt vermoeidheid te bestrijden en geeft energie.

 

Een Thaise massage zorgt ervoor dat de bloedcirculatie en het lymfeklierstelsel geoptimaliseerd wordt. Daarmee resulteert een Thaise massage ook in een beter werkend immuunsysteem en helpt het tegen veroudering. Kortom, het zorgt voor meer vitaliteit. Na een Thaise massage voel je je als herboren, je hebt veel energie en een heerlijk tintelend gevoel over je lichaam.

MorgenInternet