Massage Gilze

Bij Chockdee verwelkomen we u voor een massage Gilze

Bij Chockdee verwelkomen we u graag voor een massage Gilze. In onze sfeervolle massagesalon leggen we u van top tot teen in de watten. Naast dat u bij ons rekent op een professionele massage, rekent u op een goede service. Ons team bestaat namelijk uit ervaren en gecertificeerde masseuses met oog voor uw wensen. Wij werken met verschillende soorten massagetechnieken en bieden tevens duo-behandelingen of behandelingen met 3 of 4 personen tegelijkertijd aan. Op deze manier zet u uw gezinsleden, vrienden of collega’s in het zonnetje! Dit is een ideaal cadeautje of een leuke activiteit om te ondernemen tijdens een vrijgezellenfeestje, vriendinnenweekend of dagje uit.

Wat kunt u verwachten van onze masseur Gilze?

Wilt u weten wat u kunt verwachten van onze masseur Gilze? Bekijk op onze website dan de video’s van de vijf verschillende massages die wij uitvoeren. Wij weten zeker dat u na het zien van deze video’s precies weet welke massage u graag wilt ondergaan. Zo is de traditionele Thaise massage een belevenis op zich. De voetreflex massage is heerlijk voor tussendoor, terwijl een zwangerschapsmassage een perfect cadeau is voor een zwangere dame. De oliemassage en de kruidenstempel massage zijn beide heerlijk ontspannend. Door de massages te combineren weet u zeker dat u als herboren naar huis gaat!

Contacteer de massagesalon Gilze

Als u vragen heeft of direct een afspraak wilt maken, kunt u onze massagesalon Gilze contacteren via de website, telefoon of e-mail. Op de website vindt u tevens meer informatie over ons team en onze locatie (in het Van der Valk hotel). Goed om te weten: u kunt via onze website een cadeaubon voor Chockdee kopen. Dit is een bijzonder én gezond cadeautje voor iedereen die wel wat extra ontspanning kan gebruiken. De cadeaubon is onbeperkt geldig en kan worden ingeruild voor een behandeling naar keuze. Wij hopen u gauw te mogen begroeten in onze massagesalon!

Chockdee Cadeaubon

CADEAUTIP!
CHOCKDEE MASSAGE
CADEAUBON

Inspiratie nodig voor een origineel geschenk? Geef een ontspannende Thaise massage cadeau! Vaak is het boeken van een massage iets dat je eigenlijk veel vaker zou willen doen, maar er al snel bij inschiet. Verras daarom een vriend(in) of iemand uit je familie die wel een relax momentje kan gebruiken. Een beter cadeau kan je niet geven.

Bestellen