Massage voor 2 Tilburg

Massage voor 2 Tilburg bij Chockdee

Wilt u graag een massage voor 2 Tilburg boeken? Maak dan kennis met Chockdee. Wij zijn een Thaise massagesalon waar u van harte welkom bent voor verschillende soorten massages en duo-behandelingen. Ons team is gecertificeerd, ervaren en klantvriendelijk. Bij ons rekent u op een goede service, een fijne behandeling én een herboren gevoel. Wij werken met vijf verschillende massagetechnieken die u samen met een partner, vriend, familielid of collega kunt boeken. Naast dat dit wel zo gezellig is, is een duo-behandeling de ideale start of afsluiting van een dagje weg.

2 persoons massage Tilburg: perfect cadeau

Een 2 persoons massage Tilburg is een cadeau voor uzelf en uw gelukkige partner in crime. Daarnaast kunt u de massage natuurlijk ook cadeau doen aan een pasgetrouwd stel, twee vriendinnen of kersverse ouders. Dit cadeau zal ongetwijfeld in de smaak vallen! Via onze website of in onze vestiging in Tilburg kunt u direct een cadeaubon kopen. De cadeaubon is onbeperkt geldig. De ontvanger bepaalt bovendien zelf welke behandeling hij of zij graag wil boeken. Bij ons kunt u terecht voor oliemassages, kruidentempel massages, traditionele Thaise massages, voetreflexmassages en zwangerschapsmassages.

Meer informatie over massage 2 personen Tilburg

Wilt u meer informatie over massage 2 personen Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op of lees verder op onze website. U bereikt ons via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Op onze website leest u meer over ons team en kunt u een goede impressie van onze salon en massages krijgen. Bekijk bijvoorbeeld de video’s en foto’s van onze salon en de massages die wij uitvoeren. Als u enthousiast bent geworden, hopen we u gauw te mogen begroeten in onze salon. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Chockdee Cadeaubon

CADEAUTIP!
CHOCKDEE MASSAGE
CADEAUBON

Inspiratie nodig voor een origineel geschenk? Geef een ontspannende Thaise massage cadeau! Vaak is het boeken van een massage iets dat je eigenlijk veel vaker zou willen doen, maar er al snel bij inschiet. Verras daarom een vriend(in) of iemand uit je familie die wel een relax momentje kan gebruiken. Een beter cadeau kan je niet geven.

Bestellen