Massage Loon op Zand

Welverdiende massage Loon op Zand

Een massage Loon op Zand is soms precies wat u nodig heeft. Tijdens een massage voelt u de stress van zich af glijden en hoeft u even helemaal nergens aan te denken. De massage verhelpt bovendien bepaalde klachten zoals hoofdpijn, rugpijn en nekpijn. Bij Chockdee (met vestigingen in Tilburg, Gilze en Vlaardingen) bent u aan het juiste adres voor een Thaise massage. Dankzij onze aandacht en zorg verlaat u als herboren het pand. Wij werken met verschillende massagetechnieken en bieden onder andere een oliemassagekruidenstempel massagevoetreflex massagezwangerschapsmassage en traditionele Thaise massage aan.

Gecertificeerde en ervaren masseur Loon op Zand

U bent in de juiste handen bij onze gecertificeerde en ervaren masseur Loon op Zand. Wij kennen de fijne kneepjes van het vak en weten de knelpunten als geen ander te herkennen. Na de massage voorzien we u graag van een drankje en vers fruit. Het is bij ons tevens mogelijk om een behandeling te boeken samen met iemand anders of in een kleine groep. Een massage ondergaan samen met uw partner, één of meerdere vriendinnen of collega’s is een gezellig en ontspannend uitje. Na de massage bent u klaar om de stad in te duiken of juist om weer als herboren huiswaarts te keren.

Boek een massage in onze massagesalon Loon op Zand

Heeft u interesse in een massage? Bekijk dan de video’s over onze massagesalon Loon op Zand op onze website. Zo krijgt u een goede impressie van de salon en de verschillende massages die wij aanbieden. Daarnaast vindt u online al onze contactgegevens en kunt u direct een afspraak met ons maken. Neem gerust contact met ons op als u een vraag heeft of persoonlijk advies wilt. U bereikt ons via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Graag tot ziens bij Chockdee.

Chockdee Cadeaubon

Gift idea!
CHOCKDEE MASSAGE
VOUCHER

Need inspiration for an original gift? Why not give someone a relaxing Thai massage! Booking a massage is one of these things you want to do more often, but never find time for it. So surprise a friend or family member who can use a moment to relax. There’s no better gift.

Order now